Показано с 1 по 9 из 9

Тема: IP-BOX 250s: Як ввести коди без комп'ютера?

  1. #1

    IP-BOX 250s: Як ввести коди без комп'ютера?

    Підкажіть новачку! Як без комп'ютера ввести коди за допомогою пульту?
    Через FTP ввожу коди, змінюючи файл var\keys\SoftCam.Key - все прекрасно, Digital+ показує.
    А от чи є можливість ввести коди, не підключаючись до компа? Красно дякую.

    IP-BOX 250s + HDD

  2. #2
    Senior Member
    Регистрация
    13.12.2006
    Сообщений
    2,306

    Re: IP-BOX 250s: Як ввести коди без комп'ютера?

    Без комп"ютера не можливо.
    Хіба що скрипт для запуску апдейта ключів з інтернету запускати.

  3. #3
    Senior Member
    Регистрация
    23.01.2007
    Сообщений
    198

    Re: IP-BOX 250s: Як ввести коди без комп'ютера?

    Цитата Сообщение от janigor
    Без комп"ютера не можливо.
    Хіба що скрипт для запуску апдейта ключів з інтернету запускати.
    Привіт !
    Ну навіщо ж так категорично ?
    Можна і апдейт з Інета, а можна і вручну за допомогою плагіна TuxCom.
    Удачі !

  4. #4
    Senior Member
    Регистрация
    13.12.2006
    Сообщений
    2,306

    Re: IP-BOX 250s: Як ввести коди без комп'ютера?

    Ну це на енігмі, а на офіціальних - ні.

  5. #5
    Senior Member
    Регистрация
    23.01.2007
    Сообщений
    198

    Re: IP-BOX 250s: Як ввести коди без комп'ютера?

    Цитата Сообщение от janigor
    Ну це на енігмі, а на офіціальних - ні.
    В питанні не йшлося, офіційний це імідж чи Енігма.
    Можна вважати це рекламою Енігми.

  6. #6

    Re: IP-BOX 250s: Як ввести коди без комп'ютера?

    Дякую! В мене якраз Enigma стоїть. Підкажіть, будь-ласка, як запустити плагін TuxCom?

  7. #7
    Senior Member
    Регистрация
    23.01.2007
    Сообщений
    198

    Re: IP-BOX 250s: Як ввести коди без комп'ютера?

    Цитата Сообщение от hospodar
    Дякую! В мене якраз Enigma стоїть. Підкажіть, будь-ласка, як запустити плагін TuxCom?
    Якщо e-mail, вказаний в профілі, вірний, то можу скинути туди необхідні два файла.

  8. #8

    Re: IP-BOX 250s: Як ввести коди без комп'ютера?

    e-mail вірний, буду дуже вжячний.

  9. #9
    Senior Member
    Регистрация
    23.01.2007
    Сообщений
    198

    Re: IP-BOX 250s: Як ввести коди без комп'ютера?

    Цитата Сообщение от hospodar
    e-mail вірний, буду дуже вжячний.
    Вислав.

Ваши права

  • Вы не можете создавать новые темы
  • Вы не можете отвечать в темах
  • Вы не можете прикреплять вложения
  • Вы не можете редактировать свои сообщения
  •